enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Komşusunun evinden 15 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çalan şüpheli yakalandı

Komşusunun evinden 15 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çalan şüpheli yakalandı
WWW.KKTCNEWS.NET
10.04.2025 13:23
0
A+
A-

Haspolat’ta meydana gelen olayda, komşusunun yatak odasında bulunan 3 bin 500 TL’yi, 140 Sterlini ve 60 bin TL’lik altınını çalmakla itham edilen zanlı Buse Fatoş Körkurt, soruşturma kapsamında 1 gün tutuklu kalacak.

Haspolat’ta komşusu A.Y.’ye ait ikametgâhın yatak odasından para çalan Buse Fatoş Körkurt mahkemeye çıkarıldı. Polis çavuşu Hüseyin Ergüleç mahkemeye olguları aktardı.

Polis, 08.04.2025 tarihinde 07:00-17:30 saatleri arasında Lefkoşa’da sakin zanlının Haspolat’ta sakin A.Y.’ye  ait ikametgâhın yatak odasında muhafaza edilen toplam 3 bin 500 TL ve 140 Sterlin nakit para ve yine yatak odası içerisinde ki komodin çekmecesinde muhafaza edilen 60 bin TL değerindeki muhtelif altınları sirkat ettiğini söyledi. Polis, yapılan soruşturma sonucu zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını, sirkat edilen konu altınların ve nakit paranın bir kısmının bulunarak emare alındığını söyledi.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, bir gün ek süre istedi. Polis, savunmanın bir sorusu üzerine ise çalınan paralardan sadece 500 TL bulunamadığını belirtti.

WWW.KKTCNEWS.NET

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

WWW.KKTCNEWS.NET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.