enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75

18’lik vizyon

18’lik vizyon
WWW.KKTCNEWS.NET
13.12.2022 09:45
0
A+
A-

Ulusal Birlik Partisi 25 Aralık’ta yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri nedeniyle 18 Belde 18 İlke başlığıyla yerel yönetim vizyonunu Lefkoşa Grand Pasha Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı. Başbakan Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partili 18 Belediye başkanı ve milletvekillerinin katıldığı basın toplantısında yerel yönetimlerle ilgili video gösterimleri de yapıldı. UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Yerel Yönetimlerde “18 Belde 18 İlke” Vizyonunu açıkladı.

İNSAN VE HİZMET ODAKLI 

Sorumluluk alanına giren her konuda “önce insan” diyen, insanca yaşamı en temel hak sayan odağına insanı koyan bir belediyecilik anlayışı.

FİNANSAL AÇIDAN GÜÇLÜ

WWW.KKTCNEWS.NET

Gelir gider dengesini iyi kurmuş, gelirlerini tahsil etme oranını maksimum seviyeye yükseltmiş,  çalışanlara haklarını verebilen, kentin ihtiyaç duyduğu yatırımlar için gerekli iç kaynaklara sahip, kurduğu iyi ilişkiler ve hazırladığı vizyoner projelerle dış finansman kaynaklarına erişebilen bir belediyecilik anlayışı.

ÇEVRE DOSTU

Sürdürülebilir çevre politikaları uygulayan, çevreye yönelik tüm tehditlere karşı denetim mekanizmalarını çalıştıran, katı atık, hava kirliliği, gürültü kirliliği gibi çevresel tehditlere karşı önlem alan, çevre sağlığını ve doğayı koruyan bir belediyecilik anlayışı.

ÇALIŞMA BARIŞINI SAĞLAMIŞ

Kentin, halkın ve çalışanların ortak çıkarlarını, kamu yararını ve verimliliği gözeterek koruyan, adil, eşitlikçi, emeğe saygılı, hizmet alanın da hizmet verenin de mutlu olduğu, çalışma barışını tesis etmiş bir belediyecilik anlayışı.

PLANLI BÜYÜYEN

Hayata geçirilen reform ve yenilenen yasalarla imar yetkisini eline alan, kentlerin sosyo-ekonomik ihtiyaçlarına cevap veren sürdürülebilir projeleri, ortak akılla üreten, hem kentlerimizin özgün yapılarını koruyan hem de kalkınmanın önünü açan yaklaşıma sahip belediyecilik anlayışı.

ALTYAPI YATIRIMLARINI YAPAN

Su, kanalizasyon, aydınlatma, temizlik, ulaşım ve atık yönetimi gibi konularda altyapısını güçlendiren, yatırım ve çalıştırma maliyetleri sürdürülebilir yeni projeleri hayata geçiren bir belediyecilik anlayışı.

WWW.KKTCNEWS.NET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.