enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Başbakan Üstel, Mağusa Türk Gücü heyetini kabul etti

Başbakan Üstel, Mağusa Türk Gücü heyetini kabul etti
WWW.KKTCNEWS.NET
08.09.2023 17:50
0
A+
A-

 Başbakan Ünal Üstel, Koral Bozkurt başkanlığındaki Mağusa Türk Gücü (MTG) Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakanlık Şeref Salonu’nda yer alan kabulde, MTG Başkanı Bozkurt, kulüp faaliyetleri ve yaşadıkları sıkıntılarla ilgili Başbakan Üstel’e bilgi vererek, taleplerini iletti.

Başbakan Üstel kabulde yaptığı konuşmada, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nün, ülkenin en köklü kulüplerinden biri olduğunu anımsatarak, kulübün faaliyetleri ve sporcuların başarılarını yakından takip ettiğini dile getirdi.

Hükümet olarak spora ve sporculara destek olduklarına vurgu yapan Başbakan Üstel, tüm spor kulüplerine olduğu gibi MTG’ye de her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

WWW.KKTCNEWS.NET

Sporun gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması adına da büyük önem taşıdığının altını çizen Başbakan Üstel, “Gençlerimizi ne kadar sağlıklı bir geleceğe taşırsak, ülkemizin geleceği de o oranda sağlıklı olur. Hükümetimiz spora ve gençliğe yatırımlarını sürdürecektir” dedi.

Koral Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret anısına Başbakan Üstel’e MTG forması hediye etti.

WWW.KKTCNEWS.NET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.