enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Gardiyanoğlu, kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmekte kararlı olduklarını vurguladı

Gardiyanoğlu, kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmekte kararlı olduklarını vurguladı
WWW.KKTCNEWS.NET
19.10.2023 17:43
0
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmekte kararlı olduklarını vurguladı.

Bakanlık açıklamasına göre, Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nin misafiri olarak ülkede temaslarda bulunan Mersin Emlakçılar Odası heyetini kabul etti.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı,Türkiye Emlak Müşavirleri  Federasyonu  Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, Mersin’de faaliyet gösteren emlakçıları, KKTC’deki emlakçılarla bir getirerek gayrimenkul alışveriş köprüsü kurmak amacıyla adada bulunduklarını kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da, kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmekte kararlı olduklarını dile getirdi.

WWW.KKTCNEWS.NET

Kayıt dışılık sorununun ülkede önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Bakan Gardiyanoğlu, turizm sektörünün ağırlıklı olduğu bir ülkede bu tür bir imajın hoş olmadığını söyledi. Gardiyanoğlu yapılacak olan hizmet bedelinin ülkede kalması için örgütlerle istişare içinde çalışacaklarını kaydetti.

Gardiyanoğlu “Amaç sürdürülebilir ayakları üzerinde duran bir KKTC bırakmaktır.  Biz halka hizmet için geldik.  Gördüğümüz yanlışların üzerine kararlılıkla gideceğiz” diye konuştu.

WWW.KKTCNEWS.NET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.