enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69

Çeler: Değişim yaşanacak, Girneli kazanacak

Çeler: Değişim yaşanacak, Girneli kazanacak
WWW.KKTCNEWS.NET
24.12.2022 16:36
0
A+
A-

Girne Belediye başkanlığına bağımsız aday Zeki Çeler, yarın yapılacak Girne Belediye Başkanlığı seçimi için mesaj yayımladı.

Çeler, mesajında şunları kaydetti:

“Girne Belediyesi’nde 8,5 yıldır halkın yaşam kalitesini düşüren statükoya son vermek için yarın seçime gidiyoruz. Girne Belediyesi’nde ve Bel-Paz’da çalışma barışını sağlamak, trafikte oluşan kaosu çözmek, denize lağım akıtılmasını durdurmak, Girne’yi yeniden cazibe ve çekim merkezi yapmak için adayım.

WWW.KKTCNEWS.NET

Milletvekilliği ve bakanlık dönemimde edindiğim tecrübelerle hazırladığım projelerin halk tarafından takdirle karşılanması, her ortamda şahsıma ve projelere gösterilen ilgi Girne’de değişimin yaşanacağını gösteriyor.

İnsan ve çözüm odaklı vizyonumuzla çıktığımız bu yolda her yaş, her kesim ve siyasi görüşten aldığımız geri dönüşler seçimi kazanıp, Girne Belediyesi’nde halka kapanan kapıları açacağımıza işaret ediyor.

Gönüllüler, ekip arkadaşlarım ve göreve geldiğimde belediye çalışanlarından alacağım güçle enerjimi Girne’nin sorunlarını çözmek ve minimalize etmek için harcayacağım.

Girne’yi daha yaşanabilir, denize girilebilir, yürüyüş yolları, sosyal yaşam projeleriyle vatandaşın ve esnafın yüzünün güldüğü bir kent yapacağım.

Seçmenden tek isteğim, baskılara ve algı operasyonlarına karşı dik durarak oy verirken mantığıyla hareket etmesidir. Geleceği düşünerek, Girnelilerin 4 yıl daha kaybetmelerine engel olmaları; enerjim ve vizyonum, cesaretim ve tecrübemle projelerimi hayata geçirmek için sandıkta oyları ile bana destek vermeleridir.”

WWW.KKTCNEWS.NET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.